La borrasca Filomena deixarà nevades a qualsevol cota durant la jornada de dissabte

El fenomen meteorològic que està deixant glaçats molts territoris propers també es deixarà notar al Principat, fent créixer les nuvolades durant la tarda i iniciant les precipitacions a partir de mitjanit

Avís meteorològic groc per tota la matinada i el matí de demà.
Avís meteorològic groc per tota la matinada i el matí de demà. SERVEI DE METEOROLOGIA

La borrasca Filomena, de component sud i que està portant una onada de fred i neu a molts territoris veïns, també es deixarà notar al Principat tot i que, potser, no amb la força que ho està fent en altres indrets. En qualsevol cas, sí que es preveu que durant la jornada de dissabte deixi precipitacions en forma de neu a qualsevol cota del país. No s’esperen, però, gruixos molt importants.

Filomena ja es farà present durant aquest divendres, fent créixer, especialment a partir de la tarda, les nuvolades, que haurien d’acabar originant les precipitacions a partir de mitjanit. Tant el Servei de Meteorologia del Govern com el departament de Mobilitat i de Protecció Civil han demanat molta precaució les properes hores i dies. Especialment, durant aquest dissabte, si cal sortir a la xarxa viària. Hi ha avís groc per nevades des de mitjanit fins a les 2 de la tarda.

Comentaris

Trending