Bomosa i Laika es perfilen com els principals candidats a ‘quedar-se’ la gossera i la gatera

Govern ha tret la licitació de la concessió del servei públic i hi ha diverses entitats que estan estudiant el projecte per al qual tenen de termini fins al 8 de juliol per presentar la seva proposta

Representants del Govern i de Bomosa durant una visita d'aquest a la gossera.
Representants del Govern i de Bomosa durant una visita d'aquest a la gossera. ARXIU

Bomosa i Laika són les dues entitats que ara mateix parteixen amb clar avantatge per fer-se amb la concessió de la gossera i la gatera públiques. Tot i això, no es descarta que hi hagi altres organitzacions empreses que estudiïn el plec de condicions i avaluïn presentar les seves propostes. Hi ha de termini fins al 8 de juliol per presentar ofertes després que el Govern anunciés aquest dimecres la licitació del servei.

 

Bomosa i Laika ja col·laboren amb l’administració actualment en la gestió, respectivament, de la gossera i de la gatera. De fet, i en certa manera, ja van ser aquestes dues entitats les que van empènyer el Govern a treure a concurs la concessió del servei públic. Bomosa i Laika pot ser fins i tot que facin una aliança per gestionar conjuntament els dos equipaments. O que cadascú opti per intentar quedar-se allò amb què ja treballen ara: els uns els gossos, els altres, els gats.

Fonts properes al departament d’Agricultura han assegurat que hi hauria altres entitats interessades, com a mínim, a llegir i avaluar el plec de bases. Però no ha transcendit quines serien. En tot cas, no té cap interès en optar al concurs una altra entitat reconeguda en l’àmbit animalista i mediambiental com Apapma, que la darrera vegada que va gestionar la gossera estatal va acabar amb un forat de 100.000 euros pels incompliments de l’administració.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.