Bomosa i Laika es perfilen com els principals candidats a ‘quedar-se’ la gossera i la gatera

Govern ha tret la licitació de la concessió del servei públic i hi ha diverses entitats que estan estudiant el projecte per al qual tenen de termini fins al 8 de juliol per presentar la seva proposta

Representants del Govern i de Bomosa durant una visita d'aquest a la gossera.
Representants del Govern i de Bomosa durant una visita d'aquest a la gossera. ARXIU

Bomosa i Laika són les dues entitats que ara mateix parteixen amb clar avantatge per fer-se amb la concessió de la gossera i la gatera públiques. Tot i això, no es descarta que hi hagi altres organitzacions empreses que estudiïn el plec de condicions i avaluïn presentar les seves propostes. Hi ha de termini fins al 8 de juliol per presentar ofertes després que el Govern anunciés aquest dimecres la licitació del servei.

 

Bomosa i Laika ja col·laboren amb l’administració actualment en la gestió, respectivament, de la gossera i de la gatera. De fet, i en certa manera, ja van ser aquestes dues entitats les que van empènyer el Govern a treure a concurs la concessió del servei públic. Bomosa i Laika pot ser fins i tot que facin una aliança per gestionar conjuntament els dos equipaments. O que cadascú opti per intentar quedar-se allò amb què ja treballen ara: els uns els gossos, els altres, els gats.

Fonts properes al departament d’Agricultura han assegurat que hi hauria altres entitats interessades, com a mínim, a llegir i avaluar el plec de bases. Però no ha transcendit quines serien. En tot cas, no té cap interès en optar al concurs una altra entitat reconeguda en l’àmbit animalista i mediambiental com Apapma, que la darrera vegada que va gestionar la gossera estatal va acabar amb un forat de 100.000 euros pels incompliments de l’administració.

Etiquetes

Comentaris

Trending