Apapma denuncia que una empresa ‘emmagatzemava’ un producte tòxic a tocar del riu

Tècnics de Medi Ambient van advertir de la situació els responsables de l’activitat econòmica i els bidons ja han estat retirats i ubicats en un local tancat a pany i forrellat

Els bidons quan van ser advertits per un col·laborador d'Apapma.
Els bidons quan van ser advertits per un col·laborador d'Apapma. apapma

Tècnics de Medi Ambient han hagut d’advertir aquest divendres els responsables d’una activitat empresarial després que membres de l’Associació protectora d’animals, plantes i medi ambient (Apapma) alertessin de la presència d’uns bidons contenidors d’un producte líquid tòxic a tocar del riu. S’hi havien deixat com si l’espai natural d’una mena de magatzem es tractés.

Després de l’alerta donada per Apapma, els tècnics del departament governamental han acudit a l’indret on s’havien vist els bidons. I en comprovar la perillositat que representaven i que romanien realment i justament allí on s’havia indicat, han contactat amb els responsables de l’activitat empresarial, que han procedit a retirar els envasos i a dipositar-los en un local tancat amb clau perquè no s’hi pugui tenir accés sols quan convingui i qui hi estigui degudament autoritzat.

Etiquetes

Comentaris

Trending