Apapma confia trobar relleu a la presidència en l’assemblea que celebrarà després de l’estiu

La fins ara màxima dirigent de l’associació ecologista, Patrícia Bragança, ha presentat la dimissió per “motius personals”, tot admeten que el càrrec “requereix un treball continu” que, ara, no estava en condicions d’assumir

Patricia Bragança.
Patricia Bragança. ALTAVEU

Temps de canvis per a l’Associació Protectora dels Animals, les Plantes i el Medi Ambient (Apapma). L’entitat haurà de canviar de direcció després que la fins ara presidenta, la també advocada Patrícia Bragança, hagi deixat el càrrec per motius personals. En tot cas, la mateixa Bragança es mostra convençuda que això no ha de posar en risc la continuïtat de l’entitat i, sobretot, de la seva important tasca. Es confia que, passat l’estiu, es completi el procés de relleu.

En declaracions a Altaveu, la fins ara màxima responsable de l’entitat ecologista ha confirmat la decisió de deixar el càrrec. “És per qüestions personals”, apunta. Bàsicament, les seves obligacions en altres àmbits, particularment en el laboral, li fan sentir que “no he pogut fer tot el que pertocava fer”. Per això, estima més convenient fer ara aquest pas al costat que, deixa clar, no significa que no continuï donant suport a Apapma.

“Estar a la presidència requereix un treball i una organització continus”, detalla Bragança. Unes obligacions que, ara mateix, no pot assumir al 100%. Per això, ha pres aquesta determinació, que ja és efectiva.

Apapma es queda, per ara, sense presidència. Ho estarà encara unes setmanes més fins que l’associació pugui convocar una assemblea amb els seus membres. D’aquest acte haurà de sortir la nova direcció. Bragança s’ha mostrat convençuda que no hi haurà problemes per trobar-li un relleu de garanties. “Crec que hi ha gent interessada i sé que faran bona feina”, ha apuntat.

L’entitat ecologista  es va fundar l’any 1989 i, des de llavors, s’ha convertit en el referent al país en aquest àmbit. Entre altres, participa en la comissió de seguiment del forn incinerador o també en les reunions per establir els plans de caça. Per tant, es tracta d’una associació de gran importància.

Comentaris (1)

Trending