Unes 270 persones recullen gairebé 1.500 quilograms de residus

La iniciativa, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, s’ha realitzat a les diferents pistes d’Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Grandvalira sota el títol ‘Muntanyes Netes’

S'han recollit gairebé 1.500 quilograms de residus.
S'han recollit gairebé 1.500 quilograms de residus.

‘Muntanyes netes’ és el nom de la iniciativa que Grandvalira Resorts ha organitzat aquest dilluns per recollir residus a les pistes d’esquí. Concretament, a Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Grandvalira, sent la primera vegada que es fa de forma conjunta a totes les estacions andorranes. Així, emmarcat amb el Dia Mundial del Medi Ambient, han participat unes 270 persones que al llarg de la jornada han recollit gairebé 1.500 quilograms de brossa.

L’objectiu d’aquesta acció és conscienciar sobre la necessitat de ser respectuosos amb l’entorn, protegint els paisatges naturals i assegurant la sostenibilitat. Per això, s’ha animat a voluntaris i amants de la natura, així com al personal de les estacions, a netejar camins i àrees recreatives. En total hi ha participat unes 270 persones repartides a les pistes de les tres estacions, que han recollit fins a 1.448 quilograms de residus de tota mena.

El director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramón Moreno, ha assegurat que “tenir cura del medi ambient és una necessitat més que evident”. Pel que fa a l’activitat d’aquest dilluns, ha remarcat que “és un petit gra de sorra per seguir preservant el medi ambient, però a la vegada és fonamental per garantir que els estacions d’esquí siguem un destí sostenible, tant a l’hivern com a l’estiu”. A banda d’aquesta jornada, durant la temporada tindrà lloc la recollida de residus que es fa habitualment amb els clubs i federacions d’esquí del país als diferents sectors.

Comentaris (5)

Trending