MascaretesAndorra ha entregat ja al Govern més de 3.700 unitats

El ministeri s’encarrega de distribuir les proteccions facials, que no són usades pels professionals sanitaris, entre les persones més exposades o vulnerables al coronavirus

-
-
MascaretesAndorra ha entregat els dos darrers dies 1.692 noves unitats al Govern d’Andorra, amb la qual cosa ja s’han lliurat més de 3.700 mascaretes. Les proteccions facials tèxtils van adreçades als col·lectius més vulnerables i de la seva gestió se n’encarrega el ministeri de Salut.

Aquestes mascaretes provenen del conjunt de tallers i ciutadans d’arreu del país que actualment col·laboren voluntàriament amb la xarxa, els quals segueixen les directrius tècniques i de seguretat que ha facilitat el ministeri de Salut del Govern d'Andorra per a l’elaboració de les unitats. 

Les mascaretes van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades diàriament a la Covid-19 o les persones més vulnerables (gent gran o immune deprimits). No s’utilitzaran en el cos sanitari. El Govern d’Andorra és qui distribueix les mascaretes elaborades i ja ha començat a distribuir-les a tots els col·lectius afectats. 

Aquelles persones que formin part dels esmentats col·lectius i necessitin o vulguin disposar d’alguna de les mascaretes, han d’enviar un correu electrònic a la següent adreça: MascaretesCasolanes@govern.ad. La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, i a mida que es vagin produint aniran sent entregades en els pròxims dies. 

La iniciativa MascaretesAndorra just fa una setmana que va iniciar-se i les dades, tant de persones que han volgut col·laborar, com de mascaretes elaborades, demostren la solidaritat i capacitat imparable que es desenvolupa en situacions excepcionals com la que estem vivint.

Comentaris

Trending