Toni Marti no és favorable al pacte de Govern amb Liberals però desitja que funcioni

Hagués preferit arribar a un acord amb Terceravia o governar amb minoria

L'ex cap de Govern, Toni Martí durant l'entrevista a 'La Rèplica'.
L'ex cap de Govern, Toni Martí durant l'entrevista a 'La Rèplica'.
L'excap de Govern, Toni Martí, ha dit al programa d'Andorra Televisió 'La Rèplica' que ell no hagués fet el pacte amb Liberals i hagués preferit pactar amb Terceravia o governar en minoria. Malgrat això, desitja que el govern de coalició se'n surtiSegons Martí, els atacs dels liberals durant la darrera legislatura van ser molt durs "i no els puc oblidar", ha explicat.

Toni Martí ha confirmat que no es presentarà a les properes eleccions comunals del 15 de desembre. Precisament i en l'àmbit parroquial ha opinat que "els comuns han de ser proactius en matèria d'habitatge i motors de la cohesió social. Tenim un govern amb molt poc oxigen i uns comuns que en tenen molt més. D’alguna manera hi ha d’haver polítiques complementàries i de caire transversal".

L'excap de Govern i excònsol major d'Escaldes-Engordany explica que Xavier Espot és el millor cap de Govern que pot tenir Andorra. "No parlem gaire sovint i és normal perquè ell és el cap de Govern i jo he de ser discret”. Afegeix que Espot té tot el seu suport. “Sempre defensaré la seva gestió i la de Demòcrates". Sobre els dos càrrecs que ha ocupat als últims anys creu que ha estat més útil com a cònsol. Demana "més complicitat entre les institucions" i acabar "amb aquest parroquialisme exacerbat".

A l'hora de fer balanç dels seus mandats a Govern ha indicat que li sabia greu haver viscut el cas BPA. "Ens hi vam dedicar tant que vam retardar molt algunes coses que van provocar un embús legislatiu. No me'n penedeixo de res tot i ser conscient que algunes decisions ens han costat molts vots".

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending