Martí fa marxa enrere en les ‘acusacions’ al Govern sobre la radioteràpia

L’ex-màxim responsable de l’executiu assegura ara que el ministre de Salut sabrà trobar la millor solució per als afectats de càncer 

-
-
O l’excap de Govern va veure que s’havia passat de frenada i estava comprometent els seus successors o algú li ha picat el crostó. El que és clar és que Toni Martí ha posat el fre de ma menys de 24 hores després d’encendre les alarmes sobre la unitat de radioteràpia. I de recordar el compromís del seu Govern amb Assandca que hi hauria una unitat al país. Per treure ferro a la qüestió assegura que l’actual titular ministerial sabrà buscar la millor solució per als afectats de càncer.

Martí, molt actiu les darreres hores a Twitter, i sabedor del rebombori que havia generat la seva piulada afirmant que s’havia confirmat a Assandca que hi hauria unitat de radioteràpia al Principat, “les com són”, ha tornat a fer una piulada aquest matí en què deixa clar que “estic segur que el ministre Benazet trobarà la millor solució” i recorda que el titular de Salut “sempre ha demostat una gran sensibilitat”.

 

De fet, es comparteixi o no el criteri, ha estat Martínez Benazet qui finalment, després de diverses consultes amb experts d’alt nivell i informes d’aquests, ha decidit optar per una altra fórmula. Es considera que invertir els diners que caldria en la maquinària per poder fer a Andorra la radioteràpia és poc eficient vist la ràpida evolució tecnològica i científica, que faria que en poc temps els equips quedarien obsolets, no s’haurien amortitzats i seria impossible implementar la que llavors ja serien els tractaments més novedosos i eficients. 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending