Marsol demana a Govern que tornin a passar els busos interurbans a Príncep Benlloch

La petició s'ha fet per carta i els vehicles haurien de ser de 8 metres de llargada

-
-
La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol ha enviat una carta al Govern demanant que els busos interurbans tornin a passar per l'avinguda Príncep Benlloch. Marsol, però, afegeix que els vehicles haurien de ser de 8 metres de llargada. Ara caldrà que el Govern parli  amb les companyies concessionàries que posin vehicles més petits i així puguin tornar a passar pel centre històric de la capital. La cònsol s'ha reunit aquest dilluns amb representants dels comerciants de l'avinguda.

Conxita Marsol ha dit durant la reunió que, pel moment, no es pot traslladar la parada del bus comunal que hi ha davant del comú al lloc on paraven abans els busos interurbans. El motiu és que durant les festes de Nadal s'obrirà al públic el jardi de Ca l'Apotecari després de l'acord al que han arribat el comú i el Bisbat d'Urgell, propietari del recinte en virtut del llegat de Maria Maestre Pal. Allà s'ubicarà, per uns dies, una mena de jardí encantat.

La cònsol ha dit als representants dels comerciants de Príncep Benlloch que si surt reelegida es durà a terme l'ampliació de les voreres de l'avinguda tot i que els botiguers consideren que ja estan bé actualment. Durant la trobada ha mostrat fotos d'autobusos turístics de grans dimensions circulant pel centre d'Andorra la Vella. Marsol ha explicat que els agents comunals tenen instruccions de prohibir el pas als busos grans, a la qual cosa els comerciants han replicat amb fotos on es veu agents comunals dirigint maniobres d'un bus a la cruïlla de Príncep Benlloch amb el carrer doctor Nequi.

Els comerciants també han demanat a la cònsol que posi a Príncep Benlloch els mateixos fanals que a l'avinguda Meritxell i han sortit de la reunió convençuts que les pròximes eleccions comunals endarreriran encara més la solució a les seves demandes.

Comentaris (3)

Trending