Marsol afronta el nou mandat amb el repte de fer "una parròquia per a les persones"

La reelegida cònsol major d'Andorra la Vella recorda que té molts projectes pendents

Conxita Marsol jura el seu càrrec de cònsol menor.
Conxita Marsol jura el seu càrrec de cònsol menor.
Conxita Marsol serà quatre anys més la cònsol major d’Andorra la Vella. En aquesta ocasió, ho farà amb David Astrié com a cònsol menor. Aquest dissabte, els dos caps de la llista més votada a les eleccions comunals del 15 de desembre, En Comú per Andorra la Vella, han estat elegits per la nova corporació com els màxims representants en la gestió comunal per al mandat 2020-2023. Miquel Canturri serà el conseller major, mentre que Gerard Estrella serà el conseller menor. De la seva banda, Gerard Menardia ha estat triat capità del sometent.

Marsol ha dit que el gran repte de cara al proper mandat és "fer una parròquia per a les persones", La cònsol major reconeix que "tenim molts projectes en marxa" i ha esmentat la remodelació de la Rotonda, la separativa d'aigües a Santa Coloma. el nou vial de doctor Vilanova o el telefèric al pic de Carroi. Ha reiterat que es treurà a concurs ben aviat i que tindrà un cost zero per al comú.

Ha demanat que el nou equip comunal treballi amb la mateixa intensitat i cohesió que l'actual amb una línia continuista. També ha volgut tenir un record pels cònsols majors amb qui ella havia treballat. Dos d'ells, Manel Pons i Lluís Viu eren presents a la sala.

El comú d’Andorra la Vella, integrat per dotze consellers, està format per nou consellers de la llista més votada als comicis, En Comú per Andorra la Vella, i per tres consellers del Partit Socialdemòcrata i Independents.

Comentaris

Trending