Majoral posarà semàfors per a invidents i passos de vianants adaptats a Sant Julià

Terceravia Unió Laurediana Independents té com a objectiu millorar la accessibilitat de la parròquia

Candidats de Terceravia   Unió Laurediana  Independents.
Candidats de Terceravia Unió Laurediana Independents.

El candidat a cònsol major de Terceravia a Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha explicat aquest dimarts que "cal millorar els accesos per les persones amb discapacitat, fer els passos adaptats, semàfors per a invidents i treballar per millorar les mancances que hi ha en l'àmbit del'accesibilitat".

 

Josep Majoral ha comentat que ja ha tingut una reunió amb l' associació de persones amb discapacitat i que agafa el compromís de treballar per millorar  les mancances de Sant Julià de Lòria. La candidatura Terceravia Unió Laurediana Independents Sant Julià de Lòria té com a objectiu millorar la accessibilitat rodada i de vianants de la parròquia.

Majoral ha declarat " és clau que la gent tingui un accès fàcil a l'interior de la parròquia" el cap de llista  ha remarcat que la millora de l'accessibilitat és primordial per la bona qualitat de vida dels lauredians. Ha agafat el compromís de treballar un projecte a quatr anys on tan l'accessibilitat rodada i la peatonal sigui un dels pilars de la candidatura.

 

 

Comentaris (2)

Trending