Majoral diu que en breu s'iniciaran les obres de la separativa d'aigües al centre de Sant Julià

El tram que més afectarà el trànsit serà entre la plaça Laurèdia i la cruïlla de l'avinguda Verge de Canòlich amb el carrer doctor Palau

Mireia Codina i Josep Majoral amb dos escudellaires, l'any passat a Sant Julià de Lòria.
Mireia Codina i Josep Majoral amb dos escudellaires, l'any passat a Sant Julià de Lòria.
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, ha dit durant la celebració de l'escudella de Sant Sebastià que en breu s'iniciaran les obres de la separativa d'aigües a la part més cèntrica del poble, la que va de la plaça Laurèdia a la cruïlla amb el carrer del doctor Palau per l'avinguda Verge de Canòlich. L'any passat es va fer l'adjudicació dels treballs que tindran una durada de tres setmanes amb un pressupost de 90.000 euros. A la parròquia laurediana hi ha 25 quilòmetres de xarxa residual i sis quilòmetres de xarxa pluvial.

Majoral ha explicat que cal fer una planificació a quatre anys vista en el tema de la separativa d'aigües "per completar els trams que queden per fer". En el cas de l'avinguda Verge de Canòlich s'haurà de desviar un trànsit en una zona amb molta circulació. "Tenim un tram que és molt problemàtic des del centre esportiu fins a l'oficina de Naturlandia perquè no hi ha alternativa de circulació. S'ha d'anar complint amb totes les obligacions que tenim els comuns que és separar les aigües residuals de les pluvials".

Majoral es posa a disposició de la Germandat de Sant Sebastià per avançar en la creació d'un hospital de dia

A banda d'aquesta zona, queden pendents, a curt termini, els treballs al carrer Francesc Escudé, als xalets del Trillà, i les urbanitzacions de les Caubelles (Nagol), Els Biaders i Pont i les Extremes (Aixirivall). Aquest quart és el que tenia més separativa pendent d'efectuar i una de les darreres actuacions que es va fer va ser la del camí de Missa. 

El cònsol ha fet aquestes declaracions durant l'escudella de Sant Sebastià que ha repartit 2.500 racions. Abans, com és tradicional, s'ha dut a terme l'assemblea de la Germandat de Sant Sebastià i Josep Majoral s'ha posat a disposició de l'entitat per avançar en la posada en marxa d'un hospital de dia a la parròquia. "Hem de treballar conjuntament amb la germandat i amb el Govern per veure si aquest projecte, que és una demanda de l'associació pogués ser una realitat". Un altre dels projectes de la Germandat que es va dur a terme va ser el de la sala de vetlles que es va inaugurar l'any 2014.

 

 

 

 

Comentaris

Trending