L’USdA ofereix suport jurídic a les persones que hagin estat acomiadades

El sindicat demana com a requisit previ que el treballador despatxat s’hagi inscrit al registre impulsat des del Govern

-
-

La Unió Sindical (USdA) denuncia que està rebent moltes peticions de suport per part de gent que han estat acomiadats els darrers dies, després de l’esclat de la crisi del coronavirus. Per això, l’entitat ha volgut facilitar a través de la seva pròpia pàgina web l’accés al formulari impulsat pel Govern per recollir aquests casos. A banda, hi ha disposició a, si es considera necessari, oferir a aquestes persones suport jurídic.

Des del sindicat s’avisa que, en els darrers dies, són moltes les persones que s’hi ha adreçat per explicar-los la seva situació. En concret, el fet que s’han quedat sense feina en els darrers dies, en molts casos, una situació vinculada a l’esclat de l’emergència sanitària. Per això, l’USdA ha volgut fer un pas més.

En concret, han agregat a la seva pàgina web un enllaç amb el formulari impulsat pel Govern per recollir casos de persones acomiadades. S’entén que, d’aquesta forma, se’ls facilita el contacte i que puguin explicar el seu cas directament a l’executiu.

Tot i això, no descarten poder anar més enllà. En concret, estan disposats a, si és necessari, oferir suport jurídic al treballador que denunciï haver estat acomiadat. La condició prèvia, això sí, és inscriure’s al registre fet pel Govern.

Etiquetes

Comentaris

Trending