L'Open Internacional d'Escacs s'ajorna fins al 2021

S'havia de disputar el mes de juliol a Escaldes-Engordany

Maxime Lagarde amb el trofeu de campió de la darrera edició de l'Open.
Maxime Lagarde amb el trofeu de campió de la darrera edició de l'Open.
El 38è Open Internacional d'Escacs d'Andorra s'ha ajornat fins al mes de juliol del 2021, segons ha comunicat la Federació d'Escacs Valls d'Andorra (FEVA). El motiu de la suspensió és la situació d'emergència sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19. Aquest fet ha alterat totes les activitats programades per l'ens federatiu però també pel Grup d'Escacs Valls d'Andorra i el Centre d'Escacs d'Andorra.

Les dates programades pel torneig eren del 18 al 26 de juliol a l'hotel Panorama d'Escaldes-Engordany. Les noves dates seran del 17 al 25 de juliol de l'any vinent. L'Open Internacional aplega cada anys grans mestres dels escacs. En la darrera edició, la victòria va ser pel francès Maxime Lagarde que es va imposar a altres destacats escaquistes com el rus  Andrey Rychagov, l'espanyol Hipólito Asís o el danès Jesper Sondergaard.

Al final, la segona posició va ser per l'espanyol Julen Arizmendi gràcies a la seva victòria a la darrera ronda amb les peces negres davant el també gran mestre colombià Joshua Ruiz que va acabar el torneig perdent les dues últimes rondes.

 

 

Comentaris

Trending