Locals d’oci alerten d’un possible cas d’intrusisme a Escaldes per la festa de Cap d’Any

Un local de l’avinguda de les Escoles que en principi no estaria donat d’alta com a comerç ni tindria cap mena d’adequació ni permís anuncia a una festa amb DJ la matinada del primer de gener

-
-
Responsables d’alguns locals d’oci nocturn del Principat alerten d’un possible cas d’intrusisme en vista a la celebració de l’entrada del nou any. Un local de l’avinguda de les Escoles anuncia a en la seva vidriera una festa amb DJ per la matinada del primer d’any. L’entrada costaria vint euros i inclouria una consumició. La festa està prevista entre 2/4 d’1 i les 4 de la matinada.

El local en qüestió ha estat recentment l’espai de campanya electoral de Demòcrates a Escaldes. Però des de fa uns dies s’anuncia com a seu d’una ‘Festa de Cap d’Any amb DJ’. No hi ha cap més referència a banda de l’horari i el preu. No és que hi hagi una forta polèmica però els consultats es demanen si hi ha cap mena de control de l’administració sobre establiments com aquests, per qüestions de seguretat i de respecte cap al veïnat, entre altres coses.

Els consultats han recordat que si no hi ha hagut canvis recentment, l’esmentat local no té registrat cap comerç en aquella adreça i que, a més a més, no compleix cap normativa per desenvolupar l’activitat de local musical o discoteca o similar, amb la qual cosa cosa l’administració hauria d’actuar ja d’entrada o precintar-lo, asseguren els consultats, si realment pretén obrir el dia 1. Això a banda de la intromissió o competència il·legítima que faria a la resta de locals que sí que compleixen les normatives i abonen els tributs corresponents.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending