Localitzen a Montpeller un cos surant al mar que es dóna per fet que és el de l’exresident Marot

La família manté la intenció de fer un homenatge al jove, de 37 anys, dissabte de la setmana que ve al poliesportiu de Chanac

-
-
La família de Mathieu Marot, dins de la desgràcia, podrà fer-li l’homenatge que prepara des de fa dies amb l’alleujament d’haver localitzat el cos del jove. Un navegant va topar ahir amb un cos surant al mar, a la zona de La Grande-Motte, una població marítima de l’àrea de Montpeller. Malgrat que fins avui, almenys, no es confirmarà la identitat del cadàver localitzat, tot fa pensar que es tracta de Marot, de 37 anys, i del qual no se’n sabia res des de fa poc més de dues setmanes, quan va sortir d’Andorra, on hi té amics i família i ell també hi havia residit, en direcció, justament, a Montpeller.

És a l’institut forense d’aquesta ciutat francesa que es van traslladar les despulles per fer les proves pertinents. El cos trobat anava equipat amb un vestit de busseig. Marot era un amant del mar, de la platja, i segons que va revelar ahir la família a diferents mitjans de comunicació francesos li agradava molt la sensació de l’aigua freda. Malgrat que els exàmens forenses formals no es faran fins avui, fins i tot la pròpia família hauria donat per fet que el cadàver localitzat és el de Marot.

Pocs dies després que es donés l’alerta de la desaparició, el cotxe de l’exresident i diverses pertinences, com ara la roba o el telèfon mòbil, es van trobar a la població també costanera de Carnon. Tot feia indicar que Marot hauria anat a banyar-se, una circumstància no pas anòmala en el cas de l’home. Presumiblement hauria patit un tall de digestió o una altra insuficiència que li va causar la mort probablement per ofec, una circumstància que l’autòpsia haurà de confirmar. En principi es preveu un acte d’homenatge dissabte de la setmana que ve, 7 de desembre, al poliesportiu de Chanac, la població d’on era originari.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending