Liberals plantejarà mesures perquè l’ocupació hotelera a l’estiu pugi de mitjana entre un 10 i un 20%

El candidat a cap de Govern de la formació i la candidata D’Acord a la Massana també anuncien a la UHA la voluntat de treballar per millorar la mobilitat per als turistes

Comentaris

-
-
Liberals d’Andorra treballarà conjuntament amb el sector privat per desestacionalitzar el turisme, que actualment es concentra en la temporada d’hivern i el mes d’agost, per intentar aconseguir que “els hotels tinguin una mitjana d’ocupació d’entre el 60% i 70% anual, en lloc del 50% actual”. Aquest és el compromís que ha traslladat Jordi Gallardo als responsables de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA) en la reunió mantinguda aquest matí a la seu de la patronal, a la qual també ha assistit Judith Pallarés, cap de la llista territorial de d’Acord a La Massana.

El candidat liberal a cap de Govern ha remarcat “la importància de la col·laboració público-privada per diversificar l’oferta turística perquè el potencial visitant pensi en Andorra més enllà dels paquets de neu, per això cal explotar les nostres virtuts i treure’n el màxim profit”. En la trobada, la patronal hotelera ha exposat les seves inquietuds, entre les quals destaquen la dificultat per l’allotjament de treballadors temporers durant la temporada alta i la pèrdua de competitivitat salarial respecte als països veïns, el que està provocant la reducció de treballadors comunitaris.

Un altre dels aspectes que estan afectant el negoci hoteler són els problemes de trànsit per accedir i moure’s pel país en moments de màxima afluència, la qual cosa ha generat queixes i malestar de clients arribant a replantejar-se seguir venint al país, segons l’UHA. En aquest sentit, Gallardo ha afirmat que “tenim el repte de donar resposta a aquesta problemàtica que ens afecta a tots, els visitants i els que hi vivim, i Liberals d’Andorra ho tindrà present al seu programa electoral amb mesures per millorar la mobilitat”.

Comentaris (1)

Trending