Liberals d’Ordino demana que s’exigeixi a la Ultratrail que tingui nets els espais lligats a l’esdeveniment

La consellera de la minoria Sandra Tudó celebra la bona organització del certamen esportiu però recorda que s’ha de potenciar la neteja

Un dels aparcaments de la parròquia ple d'autocaravanes de participants (i acompanyants) a la Ultratrail.
Un dels aparcaments de la parròquia ple d'autocaravanes de participants (i acompanyants) a la Ultratrail.
La consellera de la minoria liberal Sandra Tudó ha reclamat aquest dijous que el comú ha d’exigir a l’organització de la Ultratrail que adopti les mesures necessàries per garantir un bon nivell d’higiene i neteja en aquells espais vinculats a l’esdeveniment esportiu. No només per on passen les curses, que també, sinó als llocs on fan estada els participants i, sobretot, els seus acompanyants. Tudó ha recordat que més enllà d’això, el certamen està molt ben organitzat.

A través d’un comunicat, la formació liberal ha recordat que durant pràcticament cinc dies són milers les persones que arriben a la parròquia  que no es poden encabir als hotels però que any rere any se sap que ocupen diverses zones d’aparcament del poble d’Ordino. En aquest sentit, Tudó ha expressat que “pensem que s’hauria d’exigir a l’organització que aquest espais estiguessin més nets”. Una de les solucions, segons Tudó, implicaria demanar als organitzadors de l’AUTV que “ubiquin dutxes i lavabos a certs llocs on se sap que la gent va a dormir” per evitar, en la mesura del possible, que facin les seves necessitats al carrer durant aquests dies.

Més enllà d’això, des de Liberals I Ordino s’ha remarcat la importància d’aquesta cursa per a la parròquia i s’ha incidit en el fet que “està molt ben organitzada”. Tot i l’alerta que hi ha aspectes que es poden millorar. Els liberals han recordat que l’Andorra Ultra Trail Vallnord (AUTV) va portar el cap de setmana passat més de 3.000 corredors entre totes les proves que ofereix a la parròquia d’Ordino, xifra a la qual s’ha de sumar els acompanyants i membres de l’equip tècnic de la prova.

 

Comentaris (4)

Trending