Liberals assegura que el Principat demana un “canvi moderat centrat en el que no funciona”

La formació liderada per Jordi Gallardo afirma acabar la campanya, en què ha presentat mesures destinades a l’esport, “animada amb el suport rebut”

-
-

Liberals d’Andorra ha finalitzat la campanya, en una jornada que ha aprofitat per presentar mesures destinades al món de l’esport, mostrant-se satisfets pel suport creixent que han anat rebent i estan segurs que la ciutadania reclama “un canvi moderat que es vol centrar en allò que no funciona”. El candidat a cap de Govern per part de la formació, Jordi Gallardo, ha afirmat que “aquest canvi que arribarà serà capitanejat” pel partit que lidera.

Gallardo ha assegurat que “estem animats” amb el suport que han anat rebent al llarg de la campanya, que ha considerat que ha anat en augment. Per al líder liberal, la ciutadania hauria copsar “la proposta de canvi” que la formació ha posat sobre la taula i que defensa en vista als comicis d’aquest diumenge.

El cap de llista liberal ha fet aquestes apreciacions després d’exposar les propostes relacionades amb l’esport conjuntament  amb els candidats nacionals Ferran Costa, Cristian España i Stefi Troguet. Tots quatre a coincidit a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. La formació potenciarà Andorra com a destinació d’esdeveniments esportius, vol donar més suport a les proves esportives que s’organitzen per entitats del país i ampliarà les disciplines esportives que s’emmarquen en el Programa ‘Esqui estudi’.

Sobre aquest programa que permet que els alumnes puguin combinar la pràctica de l’esport d’alt nivell amb els estudis, Jordi Gallardo, ha explicat que “s’analitzaran quins són els esports que estan despuntant i on hi ha un nombre més important d’esportistes que els practiquen per poder ampliar-lo a aquestes disciplines”.  L’objectiu és que Andorra pugui tenir esportistes que despuntin en l’àmbit internacional en determinades especialitats. 

Relacionat amb aquest darrer aspecte des de Liberals també es vol impulsar un projecte perquè les federacions esportives del país puguin planificar les beques a 4 anys vista. Una altra de les accions que es vol portar a terme és la conversió de l’EFPEM en l’Escola Andorrana de Professions Esportives i que depengui del ministeri d’Educació.

Liberals d’Andorra, han assegurat els candidats, treballarà per posicionar el país com a destí esportiu, tant de grans esdeveniments internacionals, com l’Andorra Ultratrail Vallnord o La Vuelta, com d’esportistes que triïn Andorra per entrenar-se o fer estades. Per això, es donarà més suport a les proves esportives que s’organitzen per entitats nacionals i que capten a nombrosos esportistes que vénen de fora del país.

Comentaris

Trending