Li troben 40 grams de cocaïna en un preservatiu que duia dins les calces

Empresonada una dona resident enxampada a la frontera quan accedia al Principat amb un ‘carregament’ de droga

-
-
Assegurava que no duia res de res tot i la insistència del gos ensinistrat en la recerca de droga, que olorava ‘desesperadament’. Finalment, i després d’un control més exhaustiu, es va localitzar allò que causava tant neguit al ca: 40,5 grams de cocaïna amagats dins d’un preservatiu que al seu torn portava dins les calces. La ‘propietària’ del material estupefaent, una resident de 44 anys, és al centre penitenciari des de dissabte.

La detenció es va produir divendres a darrera hora de la tarda. Al tomb de les 8 de la tarda, els agents que estaven fent el control fronterer van tenir sospites d’una dona que pretenia accedir al Principat amb un turisme particular. Com en altres ocasions, van demanar-li la documentació i la van fer retirar a la banda. Sospitaven que dugués algun tipus d’estupefaent. La dona ho va negar en un primer moment.

La negativa va continuar fins i tot quan el gos ensinistrat va marcar clarament el cos de la persona. Era clar per a l’animal que aquella dona portava droga al damunt. Però ella continuava assegurant que res de res, fins que l’escorcoll més a fons va portar a la descoberta de la cocaïna i, en conseqüència, a la detenció per un delicte contra la salut pública. L’endemà va passar a disposició judicial i el batlle de guàrdia va ordenar l’ingrés a la presó, on es juga fer una estada de notable durada. Se la va processar per un delicte major d'introducció de droga cocaïna destinada al tràfic.

Comentaris

Trending