Li obren el cap amb un pal per una revenja de feina

La policia va arrestar la matinada de dissabte un resident de 39 anys en el marc d’una baralla que va acabar amb un altre home amb deu punts al crani, un dit trencat i altres contusions 

A l'hospital hi ha ingressades quatre persones.
A l'hospital hi ha ingressades quatre persones.
Una discussió laboral va valdre, com a mínim, deu punts de sutura al cap i la fractura d’un dit de la mà esquerra, a banda d’altres contusions. Això i un detingut. I és que la policia va haver d’intervenir la matinada de dissabte per assistir un agredit i arrestar un agressor en el marc d’una baralla derivada de diferències laborals.

A primera hora de la matinada de dissabte, la policia va rebre una alerta des d’Andorra la Vella que alertava de l’existència d’una baralla. La batussa no era pas poca cosa. Quan els agents requerits van arribar al lloc dels fets, el primer que van localitzar va ser la víctima de l’agressió. Amb el cap ensangonat i una bona ferida. També es queixava d’altres dolences.

I no era per menys, l’home que una estona després acabaria detingut acusat d’un delicte contra la integritat física, l’havia atonyinat amb un pal després de llançar-li, aparentment, gas procedent d’un esprai de defensa. L’agressor va ser detingut poc abans de 3/4 de 4 de la matinada i s’hauria aclarit que la baralla havia estat motivada per una revenja laboral.

La víctima va haver de ser atesa al centre hospitalari per les lesions sofertes. La ferida al cap li va suposar deu punts de sutura. I a banda de les diferents contusions patides arran dels cops de pal, se li va constatar una fractura d’una falange del dit polze de la mà esquerra. L’agressor, un resident de 39 anys, va ser detingut i va haver de respondre davant el batlle, sense que la decisió de l’autoritat judicial hagi comportat el seu empresonament.

Comentaris

Trending