L'hospital aïlla una resident per descartar que pateixi coronavirus

La dona, de 39 anys, formava part d'un grup que els darrers dies havia estat a Milà i presenta símptomes compatibles amb una grip

La pressió que la coronavirus provoca sobre l'hospital ha baixat de forma considerable.
La pressió que la coronavirus provoca sobre l'hospital ha baixat de forma considerable.
L'hospital torna a tenir des d'aquest migdia una dona aïllada a la segona planta del centre per fer tots els passos pertinents que portin a descartar, o no, la possibilitat que estigui afectada de coronavirus. Segons que ha informat el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària, la dona, resident i de 39 anys, havia estat recentment a Milà. I davant els símptomes que presenta, que també serien compatibles amb una grip, s'ha decidit activar el protocol establert per fer front al virus pandèmic originari de la Xina.

Com ha passat en els darrers casos d'aquestes característiques, els pacients ja no passen per la zona d'urgències. Són directament conduïts a l'ala de la segona planta que s'ha habilitat per atendre les sospites de coronavirus. En aquesta ocasió, i a diferència d'altres situacions anunciades, la dona de 39 anys sí que és sospitosa de patir el virus pandèmic. No obstant això, fins que no es tinguin, en les properes hores, els resultats de les anàlisis que se li han fet i les mostres de les quals són enviades en un laboratori especialitzat de Madrid, no es podrà dir amb tota certesa quina dolença pateix.

 

Comentaris

Trending