L’FC Andorra tanca un 2019 “millor impossible”

El director esportiu, Jaume Nogués, fa un balanç “molt positiu” de l’any i anuncia la voluntat d’incorporar entre dos i tres jugadors al mercat d’hivern

La celebració de l'ascens aconeguit des de Primera Catalana.
La celebració de l'ascens aconeguit des de Primera Catalana.

“Un 10”. Així de clar i contundent. Aquesta és la nota que el director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, li ha posat a l’any 2019 del club tricolor. Al seu entendre, els primers dotze mesos del projecte liderat per Gerard Piqué i Kosmos no podria haver anat més bé. “Millor, impossible”, ha assegurat durant la compareixença per fer balanç de l’any que conclou aquest dimarts, a la vegada que ha anunciat la possibilitat de realitzar, Adri Lledó a banda, més incorporacions, entre dos i tres fitxatges, al mercat d’hivern.

Nogués ha recordat que, quan Cosmos va agafar el club el 29 de desembre del 2018, “estàvem a 16 punts del primer a Primera Catalana” i, després, “al juny vam pujar”. Justament, aquell dia, el partit contra el Viladecans, el situa com “el dia clau”, ja que “ascendim i és a partir d’aquí que s’encadena tota la resta”. I la resta és el posterior accés a Segona B ocupant la plaça del Reus i una nova temporada on l’equip tricolor lluita a les posicions capdavanteres del grup 3.

“El balanç ha de ser molt positiu”, ha afirmat el director esportiu de l’entitat, tot posant en relleu que “a Segona B estem donant la talla i competint bé”. Per això, entén que “millor, impossible” i, per tant, s’ha de posar “la màxima nota possible”. Un 10. A més, deixa clar que l’ambició continuarà amb l’arribada del 2020. “Ens agrada l’etiqueta d’equip revelació”, ha indicat, per deixar clar que, sense pressió però també sense limitacions, el plantejament per a la segona part de la campanya és ambiciós.

“L’objectiu és seguir anant partit a partit i fer els 42-45 punts que et donen tranquil·litat; i a partir d’aquí, somiar”, ha apuntat, tot afirmant que “la il·lusió hi és i volem estar a dalt”. I, per això, el club treballa en possibles incorporacions durant el mercat d’hivern. Així, Nogués ha avançat que la voluntat passa per tancar “dos o tres fitxatges”, tot i que no ha volgut especificar quines posicions serien les que es busquen reforçar. Això sí, la premissa bàsica serà que “tinguin qualitat i puguin aportar un plus a l’equip”. La idea no és “fitxar per fitxar”.

Pel 2020, el director esportiu de l’Andorra desitja que “sigui igual de bo que el 2019” i, sobretot, que “el club segueixi creixent” i que “el país se’l senti cada cop més seu”. A banda, es treballarà per impulsar la creació d’un equip femení, ja que “el futbol tira cap aquí i és una opció que hem de veure com encabim al Principat i que les coses surtin bé”.

Etiquetes

Comentaris

Trending