L’FC Andorra recapta 355 euros en favor d’Unicef i contra el coronavirus

Fins a 355 missatges s’han rebut al número de telèfon especialment habilitat i entre els remitents s’ha sortejat una samarreta, una bufanda i un abonament per la temporada vinent

Una sanitària amb mascareta FFP2 atén una menor.
Una sanitària amb mascareta FFP2 atén una menor. Altaveu

L’FC Andorra ha aconseguit recaptar 355 euros amb l’acció solidària Gols x Unicef que va impulsar la setmana passada. Tots els diners aconseguits amb la iniciativa es destinaran a la branca andorrana de l’ONG. Amb ells, l’entitat preveu comprar mascaretes per a infants que ajudin en la lluita contra l’expansió del coronavirus.

Al llarg de la setmana passada el club tricolor va impulsar la iniciativa Gols x Unicef. Es volia que qui tingués interès a col·laborar enviés un missatge a un número de telèfon amb la paraula Gol. El cost de l’SMS, un euro, anava destinat íntegrament a l’ONG i s’han rebut un total de 355. Per tant, 335 euros són els que s’han aconseguit recaptar.

Entre tots els participants, l’Andorra ha sortejat dos premis. El primer, un abonament per a la temporada 2020-21. El segon, una samarreta i una bufanda del club.

Comentaris (2)

Trending