L'FC Andorra comparteix la decisió de la Federació de suspendre la competició

El director general del club, Jaume Nogués, considera que és la decisió lògica donada l'actual evolució de la crisi del coronavirus

Bañuz, el director esportiu de l'FC Andorra, Jaume Nogués, i Loureiro
Bañuz, el director esportiu de l'FC Andorra, Jaume Nogués, i Loureiro
La Reial Federació Espanyola de Futbol, conjuntament amb la Lliga de Futbol Professional, ha decretat la suspensió indefinida de totes les competicions arran de la crisi del coronavirus, entre elles la Segona B on juga l'Andorra. No es tornaran a reprendre fins que el govern espanyol no ho autoritzi perquè entengui que ja és segur. Des del club tricolor s'ha valorat com a lògica la mesura, donada l'actual emergència sanitària.

Així, el director general de l’entitat, Jaume Nogués, ha apuntat que “la decisió que ha comunicat la Federació s’entén perfectament donada la situació”. En aquest sentit ha indicat que “l’actualitat futbolística segueix sent igual que fa una setmana”. És a dir, “incerta”, tot destacant que “el més important és evitar el contagi seguint les indicacions de les autoritats sanitàries”.

Sobre l’estat dels jugadors, Nogués ha explicat que “es troben bé”. La plantilla, ha comentat “segueix les indicacions dels entrenadors i treballa des de casa, mantenint la forma física de la millor forma possible”.

Etiquetes

Comentaris

Trending