L'FC Andorra, campió de Catalunya amateur

L'equip tricolor disputarà la Copa del Rei

Els guanyadors de l'FC Andorra celebren el títol
Els guanyadors de l'FC Andorra celebren el títol
L'FC Andorra s'ha proclamat aquest dissabte a Manresa campió de Catalunya amateur amb la victòria per 0-2 contra l'UE Vilassar de Mar, primer classificat del grup 1 de la Primera Catalana. L'Andorra arribava a la final com a campió del grup 2. La victòria dona una plaça a l'equip de Gabri García per a disputar l'eliminatòria prèvia de la Copa del Rei. Els gols tricolors han estat obra de Forgas i Bover.
 

L'FC Andorra ha arrodonit una temporada perfecta aconseguint aquest dissabte a Manresa, el títol de campió de Catalunya amateur amb la victòria per 0-2 contra l'UE Vilassar de Mar, primer classificat del grup 1 de la Primera Catalana. L'Andorra arribava a la final com a campió del grup 2.

La victòria, a més dona una plaça a l'equip de Gabri García per a disputar l'eliminatòria prèvia de la Copa del Rei. Els gols tricolors han estat obra de Forgas i Bover, tots dos a la primera part. A la represa els tricolors s'han limitat a deixar passar els minuts i a controlar el joc. Tot i així, Tacón ha tingut una oportunitat molt clara. La propera temporada l'FC Andorra militarà a la Tercera Divisió, una categoria en la qual no hi era des de feia 17 anys.

Etiquetes

Comentaris

Trending