L’esquiadora Clàudia Garcia acumula èxits també en la categoria U-16

La jove encampadana ha aconseguit aquest divendres la primera posició al Grand Prix de Piau

Clàudia Garcia al primer calaix del podi de Piau.
Clàudia Garcia al primer calaix del podi de Piau.

El canvi de categoria de la jove esquiadora encampadana Clàudia Garcia no està repercutint, ara per ara, en els seus excel·lents resultats. La corredora del club Pas de la Casa-Grau Roig ha aconseguit aquest divendres la primera plaça U-16 en el Grand Prix de Piau. Els resultats de Garcia són celebrats tant pel seu club com per tota la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), tot i que es vol ser prudent amb la seva evolució vista la joventut de l’esportista.

Clàudia Garcia ha fet una excel·lent competició a Piau, a prop de Luchon, i s’ha imposat amb relativa comoditat. Fa poc més d’una setmana que l’esquiadora del Pas de la Casa-Grau Roig va ser segona en una altra destacada competició, la Coupe de Noel disputada a l’estació d’Isola 2000. Va acabar a només 28 centèsimes de la primera classificada, després d’haver fet una primera màniga gairebé perfecte.

Els resultats de Clàudia Garcia signifiquen que tot i el salt de categoria per l’edat continua estan entre les millors esquiadores franceses a nivell nacional. Vist el nivell que hi ha a França, tot plegat significa un molt bon nivell. Caldrà veure en els propers mesos quina és la seva situació més enllà del país veí i, per tant, en l’escenari internacional. 


Clàudia Garcia en plena execució d'una baixada. | PCGR

Ara per ara, però, els seus entrenadors la preserven del tot per no posar-li una pressió extra. Que l’esquiadora encampadana té talent, assegura el seu entorn, és tan evident com el fet que és molt jove i no sempre és fàcil garantir una continuïtat en una etapa vital prou complicada més enllà de l’esport. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending