Les pluges provoquen una esllavissada a la carretera d'Aixàs

Les tasques de neteja per part del COEX han durat dues hores

L'esllavissada ha tallat la carretera d'Aixàs, a Sant Julià de Lòria.
L'esllavissada ha tallat la carretera d'Aixàs, a Sant Julià de Lòria.
L'Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX) ha intervingut aquest dissabte per netejar la carretera d'Aixàs després d'una petita esllavissada. Les tasques de neteja han durat un parell d'hores i la carretera s'ha tornat a obrir al trànsit al migdia. Els operaris del COEX també s'han ocupat de netejar la carretera de Canòlich de branques i de terra per facilitar el pas dels vehicles que han anat a l'aplec.

La carretera d'Aixàs, poble de la parròquia de Sant Julià de Lòria ha estat tallada aquest dissabte a causa d'una esllavissada causada per les pluges de divendres, que van ser especialment intenses a la zona, L'Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX) ha rebut l'avís a les deu del matí,

La neteja ha durat un parell d'hores i la carretera s'ha obert al trànsit al migdia. Es dona la circumstància que aquest dissabte els operaris del COEX també han fet una altra intervenció a la zona, en aquest cas a la carretera de Canòlich per deixar-la neta de branques i de terra a la calçada, fruit de les darreres pluges i del vent. La neteja s'ha dut a terme tenint en compte el gran volum de vehicles que hi han de circular aquest dissabte amb motiu de la Diada de Canòlich.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.