Les obres del Parc de la Serradora de Santa Coloma avancen a bon ritme

A finals d’aquest mes hauria d’estar acabat un espai de 1.200 metres quadrats que integra des d’un ‘skate park’ a un petit centre d’interpretació amb dues màquines, ja col·locades, que hi havien funcionat

-
-
Si no hi ha dificultats ara mateix no previstes, els terminis de construcció del Parc de la Serradora, a Santa Coloma, entre l’Escola Andorrana i el passeig del Riu, es podran complir i a final d’aquest mes estarà finalitzada. Tindrà d’aquesta manera la localitat un complex que integra diversos ‘serveis’ en un espai de 1.200 metres quadrats i al qual s’hi invertiran més de 400.000 euros.

Les obres les està realitzat l’empresa Pidasa i el temps que tenia per fer-les són dotze setmanes, tres mesos. L’estat constructiu ja és força notable i fins i tot s’hi han instal·lat ja les dues màquines restaurades de la serradora que antigament havia ocupat l’indret, d’aquí que el parc adopti el nom que adopta. La construcció s’encareix degut al cost que té el circuit específic per bicicletes i patins. 

I és que el nou parc de la Serradora, com s’ha dit, comptarà amb un espai de 1.200 metres quadrats amb accés des del passeig del riu. L'equipament oferirà una àrea verda i de repòs i una zona dedicada als més joves amb un parc per a patinar i un circuit de bicicletes on es podrà practicar 'pump track'. Un nou ‘skate park’, que no deixa de ser una demanda dels infants i adolescents de la parròquia.

A més a més, s'habilitarà un centre d'interpretació amb dues de les màquines restaurades que hi havien funcionat i que ja han estat col·locades. La voluntat comunal és que el nou recinte colomenc s'integri al circuit per a vianants del Passeig del Riu, a través del qual ja es pot accedir les 24 hores al Parc Central. Els dos parcs, doncs, quedaran connectats ja aquest mateix estiu.

Comentaris (1)

Trending