La frontera de Puigcerdà afectada en una nit de talls a les carreteres catalanes

Les mobilitzacions de Tsunami Democràtic s'estenen a la Cerdanya i al País Basc

-
-
La carretera N-152 està tallada al trànsit entre Puigcerdà i la Guingueta d'Ix. És la culminació a un dia de mobilitzacions a la Cerdanya amb un trànsit lent de vehicles fins a Llívia i alguns talls puntuals amb l'intent de col·lapsar els passos de vianants. Els agents han obligat els vianants a circular i deixar lliure el vial per tal que no es tallés el trànsit. Al vespre, però, un grup més nombrós ha aconseguit tallar la carretera

El tall ha començat a les set de la tarda d'aquest dimarts i arriba després de diverses convocatòries per mitjà de les xarxes socials, la primera d'elles a dos quarts de deu del matí. L'acció s'ha dut a terme després de veure que molts camions utilitzaven la N-152 per anar o venir des de França. Hi participen una seixantena de persones i hi ha retencions.

 La nit de dilluns a dimarts hi havia una cinquantena de camions aparcats a la C-16 entre Berga i Guardiola de Berguedà i l'aparcament de l'àrea de servei del túnel del Cadí també estava plena. Els vehicles eran desviats a Martorell pels mossos d'Esquadra.

 Per les xarxes socials s'anima els manifestants a tallar també la carretera N-145 a la Seu d'Urgell.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending