Les federacions esportives reuneixen una ‘bossa solidària’ de més de mig milió d’euros

Són els diners necessaris per afrontar competicions i desplaçaments que s’han anul·lat pel coronavirus i que ara es destinaran a l’emergència sanitària

-
-
El conjunt de les entitats esportives esportives del país han reunit una bossa solidària amb 524.000 euros que es destinaran a fer front a la situació generada per la Covid-19. La quantitat de diners prové d’aquelles competicions i desplaçaments que s’han anul·lat a causa de l’emergència sanitària i que, per tant, són elements de despesa als quals les federacions no hauran de fer front. 

El Govern i les federacions han acordat conjuntament que els esmentats diners no vagin a les entitats corresponents en no haver-los de fer servir per aquella destinació prevista. En cap cas aquesta contribució econòmica afecta les partides relacionades amb el funcionament diari de les federacions, segons que remarca l’executiu en un comunicat.

Mentrestant, la secretaria d’Estat d’Esports manté la voluntat de contribuir tal i com estava previst, és a dir, assegurar el mateix nivell de subvenció, als clubs, entitats i esportistes del país, sempre tenint en compte quines competicions continuaran en peu i quines, per contra, s’anul·laran degut a l’emergència sanitària.

Comentaris (2)

Trending