Les estacions d'esquí i Naturlàndia tancaran aquest dissabte i posen fi a la temporada pel coronavirus

Els dominis han pres la decisió davant la necessitat d'elevar la precaució i l'evolució negativa de la crisi en les darreres hores per evitar al màxim el risc de contagi

-
-
Ni 24 hores ha durat la decisió de mantenir obertes les estacions d'esquí adoptada dijous a la tarda en la reunió entre Ski Andorra i Govern. Aquest divendres al matí, i davant la complicació de la crisi pel coronavirus viscuda les darreres hores, la patronal del sector ha anunciat que dissabte ja no obriran els dominis davant la necessitat d'elevar la precaució i evitar al màxim el risc de contagi del Covid-19. D'aquesta forma, es posa fi a la temporada d'hivern. Qui també ha anunciat que tanca a partir de dissabte és Naturlàndia.

La decisió s'ha fet pública mitjançant un comunicat en què la justifiquen com a "mesura de responsabilitat" al a vegada que donen per finalitzada la temporada amb "el desig de tornar a la normalitat el més aviat possible" També s'afirma que "la salut dels nostres clients, treballadors i població en general està per sobre de qualsevol altra circumstància".

Les estacions també volen agrair a tots els clients que els han acompanyat aquesta temporada i han anunciat que es els treballadors temporers tindran contracte en vigor fins a finals d'aquest mes.

La mateixa decisió ha adoptat Naturlàndia. El parc tancarà totes les seves instal·lacions a partir de dissabte, tot indicant que és "una mesura preventiva contra la propagació del coronavirus". En el comunicat que s'ha fet públic, s'indica que es mantindrà "subjecta a l’evolució de la situació d’emergència sanitària que viu el país". 

A la vegada, es deixa clar que es "lamenta les molèsties ocasionades als clients", però defensa que "és una qüestió de responsabilitat". També s'informa que, al llarg dels propers dies, el departament de reserves del parc es posarà en contacte amb tots els clients que tenien alguna feta per fer les gestions pertinents. 

També segueix la mesura de tancament els cinemes Illa Carlemay. Des de l'empresa s'ha fet pública la decisió i també que ja es treballa pel retorn de les entrades venudes prèviament.

Comentaris (2)

Trending