Les estacions amplien l’obertura de pistes per les festes de Nadal

Les condicions meteorològiques dels darrers dies en què hi ha hagut més nevades han afavorit obrir una gran part de la superfície dels dominis esquiables

-
-
Les estacions del país, Ordino Arcalís, Vallnord- Pal Arinsal i Grandvalira han anunciat bones expectatives pels dies vinents en què vénen les festes nadalenques. Precisament perquè les condicions meteorològiques dels darrers dies han afavorit nevades i juntament amb la constant producció de neu als dominis esquiables han estat els factors que permetran obrir gairebé la totalitat de la superfície de les pistes. Totes les estacions també aposten per oferir els propers dies una oferta d’activitats relacionades amb nadal per a tots els públics i edats. 

Ordino Arcalís ho farà amb el 90% de la superfície esquiable, amb la novetat que el telecabina de Tristaina obrirà al públic entrarà així en funcionament aquest dissabte al migdia. El domini afirma que “els esquiadors podran gaudir d’aquest nou transport, que uneix la base de l’estació, a l’Hortell, amb l’àrea de la Coma”. El telecabina ha tingut un cost de 7 milions i “és la inversions més important que ha efectuat l’estació durant els últims anys”. L’estació acumula fins a 55 centrímetres de neu pols.

Vallnord-Pal Arinsal amplia els dominis esquiables i oferirà fins a un 81% de pistes obertes “amb possibilitat d’ampliació segons la variació de la meteorologia”. I els remuntadors s’ampliaran fins al 93%. L’estació massanenca obrirà un total de 37 de les 46 pistes que suposa i 28 dels 30 remuntadors per acollir als esquiadors. Els gruixos de neus arribaran als 40 centímetres a la quota alta i fins a 20 cm a cota baixa amb una quantitat de neu pols. A més, l’estació inaugura per primera vegada aquesta temporada l’SnowPark amb el nivell mitjà, “gràcies a l’obertura del Telesquí dels Planells”.

Per la seva banda, Grandvalira prepara les festes amb una previsió d’obertura del 80% de les instal·lacions. A més, oferirà 130 quilòmetres esquiables dels 210 dels quals disposa l’estació. Grandvalira comptarà amb “unes bones condicions per a la pràctica dels esports blancs amb 5 dels 6 sectors enllaçats per pista” i aquests comptaran amb tots els serveis que ofereixen les Escoles d’Esquí i SnowBoard. L’estació oferirà una gran oferta pels amants del Freestyle i la completarà l'oferta d'snowparks amb la del Sunset Park Peretol que obrirà aquest dissabte a a la tarda.ue ha efectuat l’estació durant els últims anys”. L’estació acumula fins a 55 centímetres de neu pols.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending