Les altes remotes de nous usuaris d’Andorra Telecom es gestionaran des de Lleida

El servei de Lleida.net 'On Boarding Digital’ realitzarà altes digitals i altes presencials, així com la digitalització del personal visitant de l’operadora andorrana

Sisco Sapena, fundador de Lleida.net.
Sisco Sapena, fundador de Lleida.net.
Lleida.net s'ha adjudicat el concurs d’Andorra Telecom per gestionar totes les seves altes remotes de nous usuaris durant un període de cinc anys, prorrogables anualment, segons que ha informat aquest dilluns la companyia de serveis tecnològics lleidatana. Mitjançant el servei de Lleida.net 'On Boarding Digital', també conegut com eKYC o 'Know Your Atenció al client', Andorra Telecom realitzarà altes digitals i altes presencials, així com la digitalització del personal visitant d'Andorra Telecom.

El servei de eKYC de Lleida.net és una plataforma propietària d'identificació mitjançant videoconferència que compleix amb els requisits requerits per les autoritats antiblanqueig. Es pot oferir de manera automatitzada, semiautomatitzada, i té capacitat d'analitzar de forma electrònica qualsevol documentació oficial emesa a nivell mundial. El concurs el va convocar Andorra Telecom el 2 d’octubre.

"Haver resultat adjudicataris de el concurs de eKYC d'Andorra Telecom és per a nosaltres un nou reconeixement de la idoneïtat dels nostres serveis tecnològics. Portem innovant des de la creació de la nostra companyia, fa gairebé 25 anys, i tenim tota la intenció de seguir fent-ho", ha subratllat el conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena. Andorra Telecom compta amb uns 82.000 números de línies mòbil segons que remarca la companyia lleidatana.

Comentaris

Trending