L’embelliment del passeig del Riu i millorar-ne la seva accessibilitat, prioritats de Demòcrates d’Escaldes

Miquel Aleix diu que ha de ser l'eix vertebrador per unir a peu el centre del poble amb Andorra la Vella

Gemma Bofarull i Miquel Aleix al passeig del Riu.
Gemma Bofarull i Miquel Aleix al passeig del Riu.
L’embelliment del passeig del Riu és una prioritat de la candidatura de Demòcrates Independents d’Escaldes-Engordany. Així ho ha garantit aquest dilluns el cap de llista, Miquel Aleix, que ha visitat la zona acompanyat de la número 10 de la llista, Gemma Bofarull. El projecte taronja “no només inclou l’embelliment del passeig, sinó també dels edificis que donen al riu”, ha explicat Aleix.

La idea és parlar amb els propietaris i arribar a un acord per rehabilitar les façanes, “i millorar la imatge de la nostra parròquia”. Miquel Aleix ha defensat que es vol convertir el passeig del Riu en un “eix vertebrador per unir, a peu, el centre del poble amb Andorra la Vella”, tot seguint el curs del riu.

El candidat a cònsol major ha recordat que és una zona molt transitada per joves, pares i mares amb nens petits, i gent gran. Per a aquest motiu, el projecte d’embelliment també contempla la millora de l’accessibilitat, per tal de substituir les escales actuals que superen el desnivell del passeig.

Etiquetes

Comentaris

Trending