L'avinguda Príncep Benlloch es reobre a la circulació en els dos sentits després de les obres

Es restableixen les dues parades de bus a Clara Rabassa i Stela

Imatgel de l'avinguda Príncep Benlloch aquest divendres amb els dos sentits de circulació en marxa.
Imatgel de l'avinguda Príncep Benlloch aquest divendres amb els dos sentits de circulació en marxa.
L’avinguda Príncep Benlloch ha recuperat aquest divendres la circulació en els dos sentits de la marxa (un carril de pujada i un de baixada), després de finalitzar la remodelació integral del carrer que va començar al maig. La reobertura també implica el restabliment de les dues parades de bus de la zona que s’havien traslladat a causa de les obres (Clara Rabassa i Stela).

Amb el restabliment de la circulació es dona per pràcticament acabada la reforma de l’avinguda (a manca d’alguns elements d’embelliment que es col·locaran al llarg de les properes setmanes). Els treballs han consistit en l’eixamplament de les voravies (s’ha aconseguit una mitjana de 2,5 metres a banda i banda), una millora de l’enllumenat, la instal·lació de contenidors soterrats i passos de vianants elevats per pacificar el trànsit (la zona és des d’ara de 30 km/h). També s’han habilitat punts d’estacionament de rotació amb un període màxim de 30 minuts per afavorir l’activitat comercial i una àrea d’aparcament per a motos i una altra de càrrega i descàrrega.

L’embelliment també contempla, en una fase posterior, una nova connexió amb els carrers adjacents i que se suma a la de l’ascensor públic i les escales de la Quirola que es van obrir l’any passat. Es tracta de l’adequació d’una nova àrea pública a la zona del Pui, que s’unirà amb l’avinguda Príncep Benlloch i que preveu un nou espai i una zona verda.

A més, amb la intenció de donar més activitat al barri, properament es traslladarà el departament de Social, que actualment està situat als baixos de l’edifici comunal de noves dependències, a un local de Príncep Benlloch número, 59. La remodelació es va plantejar a partir de les demandes d’un sector important de propietaris i comerciants del barri que van ser informats dels treballs en una reunió que va tenir lloc el 12 d'abril al Centre de congressos de la capital.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending