L'autòpsia confirma que el cadàver trobat a La Grande-Motte és el de Mathieu Marot

No s'han pogut determinar les causes de la mort

-
-
El cos que els bombers van recuperar el passat 28 de novembre a La Grande-Motte, una població marítima de l'àrea de Montpeller és el de l'exresident andorrà Mathieu Marot. Així ho ha confirmat l'autòpsia. Aquest dissabte es farà un acte d'homenatge al poliesportiu de Chanac, la població d'on era originari.

L'autòpsia s'ha dut a terme a l'institut forense de Montpeller i ha confirmat els primers indicis després del rescat del cos al mar. Anava equipat amb un vestit de busseig que és on han aparegut les claus del seu cotxe que havia aparcat a Carnac. Mathieu Marot, de 37 anys, era un amant del mar i de la platja. L'autòpsia no ha pogut determinar les causes de la mort.

Marot va desaparèixer el passat 12 de novembre després de marxar amb cotxe d'Andorra per traslladar-se a la seva actual residència. En veure que no arribava es va donar l'alerta.

Pocs dies després, el seu cotxe i diverses pertinences com ara la roba o el telèfon mòbil es van trobar a l'interior del vehicle.  Tot feia indicar que Marot hauria anat a banyar-se i, presumiblement, hauria patit un tall de digestió.

Etiquetes

Comentaris

Trending