Laurèdia en Comú reconeix que està molt verd fer una llista territorial per a les generals

Promotors de la formació laurediana asseguren que hi ha una ínfima possibilitat que s’haurà d’avaluar després de festes

-
-
Promotors de la formació laurediana que va aconseguir imposar-se a les eleccions comunals del 2015 i que actualment guia la majoria comunal de Sant Julià, Laurèdia en Comú, afirmen que la possibilitat de configurar una llista territorial per a les eleccions generals que ara ja està clar que seran el 7 d’abril hi és. Però que tot plegat és molt embrionari, molt verd.

De fet, no està gens clar ni que arribi a ser una realitat, segons les fonts. Sí que s’ha posat sobre la taula la qüestió tal i com va anunciar fa uns dies el flamant candidat del Socialdemocràcia i Progrés (SDP) per encapçalar la candidatura nacional progressista, Josep Roig. L’encara conseller comunal lauredià és un ferm defensor de Laurèdia en Comú i va ser qui va advertir que la plataforma laurediana estava treballant per a les generals.

Fonts oficials de la formació han assegurat que “hi ha la possibilitat” però que alhora “tot està molt verd”. I que no serà fins mitjan mes que ve que s’afrontarà més seriosament la qüestió i s’avaluarà si realment encaixen les peces i les necessitats per poder promoure la candidatura, que hores d’ara, d’elaborar-se, no està clar a quina força d’àmbit nacional, si escaigués, donaria suport.

Comentaris (1)

Trending