L’aparcament del Parc Central només oferirà una cinquena part de places des de dilluns i fins al 4 d’agost

La setmana vinent s’inicien els treballs de muntatge de l’escenari i les graderies per a l’espectacle que el Cirque du Soleil oferirà aquest estiu al Principat

-
-
Els treballs de muntatge de l’escenari i les graderies a l’aparcament Parc Central, on actuarà el Cirque du Soleil amb l’espectacle ‘Rebel’ entre el 29 de juny i el 28 de juliol, ja han començat. Per això, a partir d’aquest diumenge, dia 12, ja es tancarà l’accés per l’avinguda Tarragona, mentre que l’accés a través del carrer Pere d’Urg es manté operatiu sempre. Des de dilluns i fins al 4 d’agost només hi haurà disponibles una cinquena part de les places habituals.

La majoria de places d’aparcament, 420, quedaran inutilitzades mentre durin els treballs de muntatge, assajos, representacions i desmuntatge de la companyia. Durant aquest temps, però, l’aparcament Parc Central continuarà oferint 120 places d’estacionament. A més, seguiran operatives durant tot el període les 111 places del pàquing Parc Central 2, i, per tant, la zona quedarà coberta amb 231 places. La previsió és que el 4 d’agost l’aparcament recuperi el funcionament normal i pugui oferir les 540 places habituals, a banda del centenar llarg de l’aparcament Parc Central 2. 

 

Comentaris (3)

Trending