L’andorrana TAG Systems participa d’un projecte empresarial pioner a Noruega

TAG Sensors ha desenvolupat una solució completa per al control de cadena de fred de productes sensibles a la temperatura, com l’alimentació o els productes farmacèutics

Comentaris

L'empresari andorrà Joaquim Miró (dreta) conversant amb el ministre de Pesca noruec, Geir-Inge Sivertsen.
L'empresari andorrà Joaquim Miró (dreta) conversant amb el ministre de Pesca noruec, Geir-Inge Sivertsen.
L’empresa andorrana TAG Systems forma part de l’accionariat de TAG Sensors, un projecte tecnològic pioner a nivell mundial que aquest dimarts ha inaugurat el seu centre logístic a Noruega. La firma de la qual és sòcia la multinacional amb seu al Principat ha desenvolupat una solució completa per al control de la cadena de fred de productes sensibles a la temperatura, com ara l’alimentació o els productes farmacèutics. 

El ministre de Pesca noruec, Geir-Inge Sivertsen ha presidit la inauguració del centre de producció que la companyia té a Mo i Rana. Sivertsen ha tingut ocasió, entre altres, de departir una estona amb el conseller delegat de TAG Systems i soci de la tecnològica noruega Joaquim Miró, que s’ha mostrat molt il·lusionat amb el projecte empresarial en què participa i amb el nivell assolit per les solucions d’alt nivell que ofereix TAG Sensors, que donarà resposta a les necessitats d’algunes de les principals firmes del món, com per exemple McDonald’s. 

Amb seu, com s’ha dit, a la ciutat noruega de Mo i Rana, TAG Sensors ha establert oficines de vendes a Singapur i Nova York. Fabrica una etiqueta de registre de temperatura de baix cost que es pot connectar a un producte o a un paquet i, a continuació, registra contínuament la temperatura de les mercaderies al llarg del seu cicle de vida, des de la producció fins al consum, un control molt apreciat per les productes de components sensibles a les temperatures per tal d’evitar qualsevol ensurt..

El consell delegat de TAG Sensors, Knut Nygård, ha destacat que el projecte empresarial es tracta d’una línia de producció única de la qual no hi ha cap equivalent al món, ja que està especialment desenvolupada per a la companyia que aquest dimarts ha posat en marxa el seu centre de producció. Està totalment automatitzat i té una capacitat de més de 30 milions de registradors de temperatura anuals.

TAG Sensors pretén convertir-se en l’estàndard mundial de mesures i anàlisis de la integritat de la cadena de fred, contribuint d’aquesta manera a la identificació i reducció de residus de productes a la indústria alimentària i farmacèutica en pocs anys. Obrir la fàbrica a Mo i Rana és el primer gran pas per assolir aquest objectiu, segons que han assegurat fonts de la companyia. Per a l’andorrana TAG Systems és una fita més en la seva expansió empresarial.

-

Relacionat

Tag Systems s’alia amb un gegant tecnològic austríac per continuar l’expansió mundial

Comentaris (1)

Trending