L’andorrà Roger Casamajor fa de periodista en un ‘thriller’ que es comença a rodar

Roger Casamajor caracteritzat com a Sebastià Comas.
Roger Casamajor caracteritzat com a Sebastià Comas.
Roger Casamajor és Sebastià Comas, el periodista intrèpid que en la Barcelona de primers de segle XX, encara no refeta de la Setmana Tràgica, ha d’investigar la desaparició d’una menor. ¿La principal sospitosa? Una dona coneguda amb el malnom de ‘la vampiressa del Raval’. La història, real, d’aquesta dona, és la base del film ‘La vampiressa de Barcelona’, que dirigeix Lluís Danés i que té en l’actor andorrà un dels protagonistes.

El rodatge de la pel·lícula s’ha iniciat els darrers dies en un espai de 5.000 metres quadrats, a Martorell, en què s’ha recreat la Barcelona del 1912, on tant hi havia alta burgesia com mediocritat, prostitució i desaparicions d’allò més estranyes. Casamajor és el protagonista masculí del film, que té en la també televisiva Nora Navas la seva homòloga femenina, fent d’Enriqueta Martí, ‘la vampiressa’. En l’elenc d’actors també hi ha Sergi López, Francesc Orella o Pablo Derqui. La pel·lícula s’hauria d’estrenar la tardor del 2020. 

El film està ambientat en la Ciutat Comtal del 1912 i es basa en una història real que també contribueixen a recrear Nora Navas, Sergi López o Francesc Orella

La producció de ‘La vampiressa de Barcelona’ és de Brutal Media i Filmax, amb la participación de TV3. L’espai on s’està fent el rodatge recrea dos entorns molt marcats. El lluminós, creat al tomb del Gran Teatre Liceu i amb una classe social molt poderosa. I el fosc, al barri del Raval i un entorn industrial, amb el laberint dels seus carrers i les seves cases, la mala salubritat, la brutícia i el foc. La història amb què es basa el muntatge cinematogràfic és real. Sobre ‘la vampiressa del Raval’ se n’ha fet algun musical i se n’ha escrit llibres.

La desaparició de la menor Teresa Guitart, filla d'una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com 'La vampiressa del Raval'. El periodista Sebastià Comas, és a dir, Roger Casamajor, s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets de barri de Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels que s'acusa la vampira. Aviat descobrirà que allà s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

Etiquetes

Comentaris

Trending