Lamenten l’ús de vehicles oficials de l’administració per suposades activitats privades

Ciutadans denuncien que és més habitual del que podria ser recomanable que funcionaris i càrrecs d’institucions públiques emprin cotxes fins i tot retolats per a afers personals

-
-
Ciutadans del país lamenten el que consideren que malauradament podria ser una pràctica habitual o, com a mínim, molt repetitiva, que es tractaria de l’ús de vehicles de l’administració pública per part de funcionaris o persones que hi tenen accés. L’últim exemple de suposat ús indegut d’un vehicle per a presumpta utilització per a afers personals seria aquest dissabte a la nit a Anyós.

Alguns dels denunciants han explicat que en principi no és raonable ni justificable com a ús degut per part de l’administració un vehicle -en aquest cas un Land Cruiser molt nou- estacionat en les immediacions d’un centre esportiu del quart massanenc. Malgrat que no es pot confirmar al cent per cent que es tracti d’una utilització inadequada, tot porta a pensar-ho, segons que han assegurat les fonts. Tanmateix, han explicat haver estat testimonis com, per exemple, funcionaris acompanyen els seus fills amb els vehicles de l’administració. 

En aquests casos es tracta de cotxes del Govern, que és la institució que segurament té el parc mòbil més ampli, però han remarcat que aquesta situació, encara que més puntual, també es dóna algunes vegades en el cas dels comuns. En qualsevol cas, els denunciants afirmen que són situacions que haurien d’estar sotmeses a un escrupolós control i que de cap manera no s’haurien de permetre.

Etiquetes

Comentaris (24)

Trending