L’alta al servei per millorar la cobertura de Wifi serà de 60 euros

Andorra Telecom cobrarà entre 4 i 6 euros al mes per cada repetidor que faci falta instal•lar per assegurar un bon servei d’internet sense fils a tota la casa

-
-

El servei d’Andorra Telecom que permetrà millorar la cobertura Wifi a les llars tindrà un cost d’entre 4 i 6 euros mensuals per cada repetidor que s’hagi d’instal·lar. Donar-se d’alta suposarà una tarifa de 60 euros.

Ja fa uns dies, des de la companyia es va anunciar que s’estava a punt de llençar un nou servei per a aquells clients que tenien problemes de cobertura Wifi a totes les dependències de les seves llars. Aquest dimecres, el BOPA ha oficialitzat les tarifes, que van ser aprovades ara fa uns dies pel consell d’administració.

En concret, donar-se d’alta al nou servei suposarà un cost de 60 euros. Això, sempre que l’estudi determini que per assegurar una bona cobertura a tota la casa faran falta, com a màxim, tres repetidors. En el cas que siguin necessaris més, el preu s’acabarà determinant amb l’anàlisi per part dels tècnics.

Pel que fa a la quota mensual, aquesta dependrà del tipus de repetidor i del nombre d’aparells que s’hagin d’instal·lar. Si és un Dual-Band, s’haurà de pagar quatre euros al mes per cadascú d’ells. Si és Tri-Band, la tarifa puja a sis euros mensuals per cada unitat.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending