L’advocada Carme Moles agafa el relleu de Josep Maria Goicoechea com a defensora dels afiliats de la CASS

El consell d’administració de la parapública ha aprovat la contractació directa dels serveis de la jurista el mateix dia que el fins ara mediador presentava el seu darrer balanç de situació

-
-
L’advocada Carme Moles serà la nova defensora de l’assegurat de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) en substitució de Josep Maria Goicoechea, que arriba al terme dels seus dos anys de mandat com a mediador havent collat suficientment la parapública per tal que millorés els seus processos i així veure reduïdes en un 20% les demandes dels afiliats per tal que intervingués. El relleu es farà ben aviat.

El consell d’administració de la CASS ha aprovat la contractació dels serveis de Moles perquè esdevingui la defensora de l’assegurat, que és la nova denominació del càrrec fins conegut com a mediador. Carme Moles és llicenciada en Dret i advocada en exercici i, segons la CASS, “ha mostrat una gran motivació i predisposició a desenvolupar aquesta tasca”. Altres juristes han lamentat que una vegada més una parapública procedeixi a fer contractacions directes i acabi optant per persones properes a aquelles que prenen les decisions.

Moles, s’ha dit, agafa el relleu de Goicoechea, que després de dos anys d’activitat ha presentat el seu darrer informe, que aviat serà públic. La CASS ha posat de relleu en forma d’avançament de les conclusions del mediador que aquest “valora l’esforç” dut a terme per la parapública “per millorar els seus processos que han portat a una disminució del 20% de les peticions de mediació. Es destaca que cal insistir en la comunicació envers els usuaris, la millora del procés mèdic i en la resolució de les pensions demanades des de l’estranger”. Els responsables de la Seguretat Social van volgut reconèixer i agrair “l’excel·lent feina realitzada i els resultats assolits per Goicoechea com a mediador des del primer dia que va assumir aquesta responsabilitat”

La reunió del consell d’administració de la CASS ha servit també per, entre altres coses, presentar la proposta de pressupost 2019 que es farà arribar a Govern per a la seva tramitació al Consell General i per acordar la convocatòria d’un concurs extern per cobrir la plaça de cap de l’àrea de gestió de persones. En aquest sentit, la parapública explica que “un dels objectius estratègics de la CASS és millorar la gestió dels seus col·laboradors, oferint-los les eines i el suport necessari perquè realitzin el seu treball de la millor manera possible”. D’aquí que es vulgui contractar un responsable de recursos humans.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending