L’activitat comunal no entra en els plans de Ladislau Baró

Els demòcrates lauredians tampoc no preveuen que la consellera general Núria Rossell deixi l’escó parlamentari per concórrer als comicis del desembre

-
-
L’advocat i expresident del grup parlamentari demòcrata Ladislau Baró no preveu involucrar-se directament en l’activitat comunal. El nom de Baró el van posar sobre la taula divendres dirigents demòcrates i membres del comitè parroquial lauredià durant una trobada que van mantenir per planificar els comicis del desembre i veure quina estratègia poden seguir. L’objectiu seria formar part d’una plataforma que configuressin diverses forces polítiques i moviments socials de Sant Julià.

Fonts properes a qui també va ser ministre, que viu ara apartat de la primera línia política, han assegurat que en cap cas entra dins de les prioritats immediates de Ladislau Baró involucrar-se en la política comunal fins al punt de concórrer als comicis. Altres fonts del comitè parroquial han assegurat que “queden moltes coses per consensuar entre totes les parts” i que el de l’expresident del grup parlamentari demòcrata és un nom ben vist que s’ha posat sobre la taula i que “dependrà del grau de necessitat pel bé de la parròquia” que es collarà més o menys Ladislau Baró.

Les fonts consultades del comitè parroquial han descartat que l’actual consellera general demòcrata Núria Rossell deixi el seu escó parlamentari per concórrer als comicis del desembre. El nom de Rossell, abans d’involucrar-se amb la candidatura nacional de DA, sí que havia estat en diverses ocasions sobre la taula per liderar algun projecte comunal a Sant Julià. De fet, l’ara parlamentària havia mostrat fins i tot el seu acord però a partir d’unes condicions que no es van donar.

A manca de dues setmanes per a la finalització del termini per a la presentació de les llistes electorals, a Sant Julià, com a la immensa majoria de les parròquies, el més calent és encara a l’aigüera. L’única formació que té clares les coses sense haver definit els noms és Unió Laurediana, que segur que concorrerà als comicis i ho farà essencialment en solitari sense que això vulgui dir que no es pugui eixamplar la base, circumstància que es farà més o menys en funció de qui sigui el candidat. Dos noms continuen despuntant entre la resta: o Joan Albert Farré o Josep Majoral.

-

Relacionat

Ladislau Baró entra a les travesses de les comunals en un complicat escenari lauredià

Comentaris (2)

Trending