L’acord d’inversions del comú d'Encamp i Saetde arriba a la Batllia

Admesa a tràmit la demanda presentada per Miquel Alís i Roc Rossell

-
-
El Tribunal de Batlles de la Secció Administrativa ha admès a tràmit la demanda presentada per l'excònsol d'Encamp, Miquel Alís i l'exconseller general Roc Rossell contra la desestimació per via de silenci administratiu, del recurs interposat en data 8 d’octubre del 2018 relatiu al conveni d’inversió entre les societats Saetde i Funicamp en la zona de Concòrdia. Alís i Rossell ja van recórrer fa quatre anys quan es va signar un conveni d'intencions.

 

Nou capítol de la creuada de Miquel Alís i Roc Rossell contra Saetde a través de l'oposició als diferents acords que la societat subscriu amb el comú d’Encamp. Ara, el recurs contra l'acord d'inversió entre el comú, Saetde i el Funicamp en la zona de Concòrdia ja ha arribat a la Batllia després que la corporació comunal fes silenci administratiu. Per Alís i Rossell, el projecte s'hauria d'haver tret a concurs. Segons l'acord, Saetde invertirà entre cinc i sis milions d'euros en'un conveni de cinc anys de durada que permetrà, entre altres coses, allargar el telecadira del pla de les Pedres i fer millores al Funicamp.

Alís i Rossell va presentar un recurs l'octubre del 2018 al comú d'Encamp com un primer pas per portar l'acord d'inversió a la Justícia. Els recurrents han afirmat que és una concessió encoberta que es fa dels terrenys de Concòrdia a Saetde i consideren que és una burla al Codi de l’Administració. En certa manera consideren que el pacte ‘unilateral’ entre les parts pot anar contra els interessos de la parròquia, almenys, perjudicar-los.

L'oposició comunal ja va mostrar també en aquell moment les seves reserves sobre el conveni. Els opositors demanaven que el projecte s'ajornés tenint en compte que només quedava un any de mandat comunal. També, i en virtut de l'esmentat conveni, El comú cedeix a la societat el vestíbul de l’edifici que acull la sortida del Funicamp sense cap cost mentre es duen a terme unes obres de millora..

 

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending