L’abraçada als andorrans d’‘El Foraster’

Les xarxes socials fan córrer un petit missatge audiovisual de l’actor Quim Masferrer que anima en temps de confinament

Comentaris

-
-
L’actor Quim Masferrer, conegut els darrers temps per ser el presentador del popular programa de Televisió de Catalunya ‘El Foraster’, protagonitza un petit missatge audiovisual que s’està fent viral a les xarxes socials i en el qual expressa la seva admiració pel país i les ganes de venir-hi una vegada s’acabi tota l’aturada derivada de la crisi del coronavirus.

Masferrer ‘El Foraster’ envia una abraçada a tots els ciutadans d’un país que “m’estimo molt”, on hi va venir a roda un programa “molt xulo” i on també hi ha vingut en diverses ocasions a actuar-hi en la seva faceta d’actor, ja sia en solitari o quan anteriorment formava part del trio ‘Teatre de Guerrilla’. L’actor fa un clam simpàtic per mantenir el confinament amb l’esperança que aviat acabi tot i pugui “gaudir” de “pujar a Andorra, que ens agrada molt i molt”.

La salutació als andorrans de Quim Masferrer forma part d'una campanya d'Illa Carlemany per fer més digerible el confinament, tot i que el vídeo s'ha escapat abans d'hora. El centre comercial està contactant amb tots aquells famosos que han anat fent les enceses de llums nadalenques perquè enviïn missatges a la població.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending