La reunió amb els pares i mares de l'escola francesa d'Ordino calma els ànims però deixa dubtes

La manera sobre com s'ha comunicat el procés des del Govern aixeca algunes discrepàncies

-
-
La primera reunió de responsables del ministeri d'Educació i d'Ensenyament Superior i de Salut amb els pares i mares de l'escola francesa d'Ordino va servir per calmar els ànims però ha deixat alguns dubtes, especialment en la manera sobre com s'ha fet la comunicació de tot el procés des del Govern amb el brot d'urticària i que no se'ls ha informat prou bé.

Tots els resultats que hi ha pel moment són negatius i no han permès detectar l'origen del brot que ha afectat els alumnes. Els assistents a la primera de les dues reunions programades a la sala d'actes del centre educatiu, van ser informats que les aules on estaven els infants afectats per la urticària no es tornaran a obrir fins que no s'hagi fet una neteja a fons.

La direcció de l'escola i l'associació de mares i pares d'alumnes es van comprometre a informar de tota novetat de la qual tinguin coneixement de manera ràpida.

Aquest dijous, els alumnes tenen jornada d'esquí i al vespre es durà a terme la segona reunió amb la resta de classes, les dels més petits.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending