La Puça fa un altre salt i canvia de local

La popular lliberia es trasllada al carrer de la Llacuna

Aquest local de La Puça ha tancat portes aquest dissabte.
Aquest local de La Puça ha tancat portes aquest dissabte.
L'emblemàtica llibreria La Puça tornarà a obrir portes el proper 4 de juny al carrer de la Llacuna en un local que havia acollit un saló de te i una botiga de roba. La Puça s'ha acomiadat aquest dissabte amb un vermut de l'establiment del carrer de la Vall, la que ha estat la seva casa els darrers cinc anys.

La llibreria La Puça és tota una institució a Andorra que va començar a caminar el 10 de desembre del 1984. Aquest dissabte ha tancat les portes del seu local al carrer de la Vall 18, la que ha estat la seva casa durant els darrers cinc anys. La gran part de la trajectòria de l'establiment està lligada al centre històric de la capital. Va ocupar un local al mateix carrer de la Vall 12, més a prop de l'església de Sant Esteve i al costat d'una discoteca que, per a la generació que passa dels cinquanta anys, té molts records: el Mustang. O la galeria Pilar Riberaygua. El 2012 se'n van anar a Riberaygua i Travesseres perquè el barri antic estava en crisi.

El 2014 hi va tornar associada amb El Rebost del Padrí i amb l'objectiu de donar la possibilitat d'adquirir tots els productes de les dues marques, amb l'opció de poder prendre una beguda o degustar alguna de les especialitats mentre es fa la consulta literària. A més, també s'hi podien trobar productes d'artesania fets al país, es va mantenir la possibilitat de celebrar-hi sopars privats i,  es va obrir una nova sala de llibres d'ocasió i de saldo que es podia fer servir per a reunions de tot tipus de col·lectius.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending