La proximitat de la Cimera Iberoamericana intensifica la cooperació policial a tres bandes

Una operació amb gendarmes i Guàrdia Civil.
Una operació amb gendarmes i Guàrdia Civil.
Els gendarmes, la policia andorrana i la Guàrdia Civil han fet aquest dilluns una operació de cooperació internacional a les poblacions deTarascó i d'Acs, a l'Arieja. Ben aviat se'n duran a terme a Andorra amb l'objectiu de garantir la seguretat de cara a la Cimera Iberoamericana del 2020.

La seguretat de la Cimera Iberoamericana és el gran objectiu de les patrulles conjuntes entre els gendarmes francesos, la policia andorrana i la Guàrdia Civil espanyola. La proximitat de la trobada dels caps d'Estat i de govern està augmentant la col·laboració entre els tres organismes.

Aquest dilluns es va efectuar un control conjunt a una de les rotondes que hi ha a la població de Tarascó. Aquesta cooperació internacional és possible gràcies a la signatura d'un conveni entre Andorra, França i Espanya l'any 2018. Abans, el 2014 ja s'havia signat una Carta d'intencions entre Andorra i França.

Aviat es faran patrulles conjuntes a Andorra

Properament, aquestes patrulles conjuntes es podran veure a Andorra, i en altres indrets fronterers a França i a Espanya. Dilluns, a Tarascó es van fer verificacions dels permisos de conduir, dels papers del cotxe com ara els certificats d'assegurança i inspeccions dels maleters. Després del control de Tarascó, se'n va fer un altre a Acs.

 

 

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending